avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada - ce pot face daca parchetul e in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada - ce pot face daca parchetul e in protest?

Prelungire dovada - stiti cumva cum se poate rezolva problema prelungirii unei dovezi a permisului auto, daca parchetul e in protest? am avut un accident cu o victimă, ea nu va depune plangere, a fost culpa comuna. in sectorul 6 bucuresti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:07, 2 Octombrie 2025
Cred ca lucrează la asa ceva.
E urgent.

București 2025
daca nu este conducator auto profesionist, nu e urgent
Cu avocat bun primește ceva bani, despăgubiri dacă o da aiurea procurorul sau parchetul.
Problema e ca sunt în greva și nu poți termina rapid procesul.
Alte probleme nu vad....

București 2025
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
nu sunt profesionist, dar am nevoie de permis in perioada urmatoare. am sunat la parchet si mi au spus ca nu semneaza nimic pana nu ies din protest. procurorul este singurul care ma poate ajuta in situatia asta? se poate accelera procesul daca apelez la un avocat? - asta luand in calcul ca, daca nu era protest, cererea era soluționata rapid.
Angajați un șofer

Alte discuții în legătură

Accident cu dosar penal Nely93 Nely93 Bună ziua! În urma cu o săptămână am avut un accident rutier-feroviar de vina fiind eu..și singura victima am fost tot eu.. Vroiam sa știu cât ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular In data de 2.08.2007 am fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu o victima-peste 60 zile ingrijiri medico legale. De la acea data organele de ... (vezi toată discuția)