Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este normal ca registrul de intrari ieșiri să stea la directorul ...

Este normal ca registrul de intrari ieșiri să stea la directorul instituției sau să ți se refuze înregistrarea unei cereri?
Cel mai recent răspuns: corcodel62 , utilizator 12:47, 16 Octombrie 2025
Angajatorul are dreptul sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii.

Creatorii și deținătorii de documente sunt obligați să înregistreze și să țină evidența tuturor documentelor intrate, a celor întocmite pentru uz intern, precum și a celor ieșite, potrivit legii.
Cum adică „stă” la el? E cel puțin neobișnuit, evident nu se ocupă de înregistrarea documentelor... Îl cere ca să-l citească și îl ține mult, sau cum?

sau să ți se refuze înregistrarea unei cereri?

Asta nu e în regulă.
Nu stă mult ci persoana in cauza il tine la ea. Eu daca de ex vreau să o reclam la dir. Gen nu am cum să iau nr de inregistrare .... ea decide la ce da sau nu nr de inregistrare ... orice hârtie vrei să inregistrezi ți-o cere să o vadă ea și să decidă dacă da nr sau nu..

Manuela Rășină a scris:

Cum adică „stă” la el? E cel puțin neobișnuit, evident nu se ocupă de înregistrarea documentelor... Îl cere ca să-l citească și îl ține mult, sau cum?

sau să ți se refuze înregistrarea unei cereri?

Asta nu e în regulă.

Puteti trimite prin posta cu confirmare de primire , atunci raspunderea va fi a celui care semneaza de primire.
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da e o ideea , dar e total neproductiv ca orice cerere să o trimiti prin posta ... nu mai spun că durează. Eu știu că de regulă acest registru stă la poartă și oricine are nevoie din interior suna si cere un nr de inregistrare de exemplu pt raport de activitate, sau cerere de cincediu sau orice are omul. Mai ales ca noi avem 2 puncte de lucru aflate in Bucuresti, unul in centru si unul la marginea orasului și ... neavând nr de inregistrare se "pierd" anumite hârtii!

Cornel Vasile a scris:

Puteti trimite prin posta cu confirmare de primire , atunci raspunderea va fi a celui care semneaza de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia firmei de a inregistra documentele depuse de mine monykkka monykkka Buna ziua, am si eu o intrebare: am diverse probleme cu cei de la firma, care si-au pus in cap sa ma dea afara. Ce vreau eu sa intreb este: de fiecare data ... (vezi toată discuția)
Screenshot-ul cererii trimise catre asociatia de proprietari ... Albero Albero Screenshot-ul cererii trimise catre asociatia de proprietari la adresa de e-mail a asociatiei nu poate constitui dovada ca a fost depusa cererea? (vezi toată discuția)
Buna ziua! secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare ... Petru2022 Petru2022 Buna ziua! Secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare unui document precizând ca „nu s-a dat niciodata nr de inregistrare pentru asa ... (vezi toată discuția)