avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vanzare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vanzare masina

As avea o intrebare in legatura cu instrainarea unui autovehicul, proprietarul masinii e plecat din tara si am facut o procura pt a putea instraina masina, care probabil va folosi si la eliberarea de atestat fiscal.
Intrebarea mea e: pe contractul de vanzare cumparare trebuie sa trec datele mele sau ale proprietarului masinii?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
AlexHd, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 15:20, 1 Octombrie 2025
Datele proprietarului din talon, el este vanzatorul. Dv sunteti doar imputernicit sa ii vindeti masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon anbo anbo Buna ziua! sunt un utilizator nou, am o problema cu masina pe care am cumparat-o anul trecut de la un intermediar. Nu am stiut ( si e adevarat ca nici nu am ... (vezi toată discuția)
Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)