Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la o companie de 5 ani, fac serviciu de tura ...

Bună ziua ,lucrez la o companie de 5 ani ,fac serviciu de tura iar orele suplimentare efectuate nu apar in pontaj ,înțeleg ca acestea se iau in calcul la pensie,eu fac tura 12/24-12/48 iar pe fluturaș apar doar 176 ore efectiv eu apar ca am lucrat doar la program de 8 ore ,si vreau sa sesizez instanta pt acest lucru ,o pot face ,dovada ca am lucrat la tura sunt graficele existente si procesele verbale semnate de mine la întrare si la ieșire din tura,va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 2 Octombrie 2025
Puteti sa sesizati mai intai ITM-ul si apoi instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia anagajatului byal3x byal3x Buna seara!!!Am si eu o nelamurire dak ma puteti ajuta vreau sa fac si eu o plangere privind drepturile anagajatului referitor la programul de lucru si la ... (vezi toată discuția)
Atribuirea timpului liber pt orele suplimentare muncite. Nica70 Nica70 Buna ziua! Sunt angajat la stat si lucrez in ture de 12cu 24 si 12 cu 48. In luna decembrie am lucrat în plus 36 ore. Deci conform legii în max 60 zile ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)