avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Absolventă a programului de studii aprofundate al ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Absolventă a programului de studii aprofundate al Facultății ...

Absolventă a programului de studii aprofundate al Facultății de istorie Iași, 1 an, în regim bugetat, pot urma un masterat didactic pe altă specializare (2 ani),
tot în regim bugetat?

Alte discuții în legătură

Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)
Recunoaștere diplomă de studii CeraRadu CeraRadu Bună seara! Am terminat facultatea de Agricultură în anul 1995(5 ani), iar în 1995-1996 am urmat studiile de master cu durata de 1 an(abia se ... (vezi toată discuția)
Buna seara in situatia in care la un concurs la care se solicita ... andy_me andy_me Buna seara In situatia in care la un concurs la care se solicita nivel de studii master sau echivalent, participa doi candidati unul avand facultate 5 ani ... (vezi toată discuția)