avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... profesor psihopedagogie speciala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

profesor psihopedagogie speciala

Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii:
- facultatea de matematica, specializarea matematica fizica,durata 3 ani
- facultatea stiinte economice, specializarea finante banci, durata 5 ani
- curs postuniversitar de psihopedagogie speciala cu durata de 112
Conform legii invatamantului in vigoare si a centralizatorului pentru invatamant special. (citez ceea ce scrie in centralizator" Cadrele didactice titulare pe posturi de profesor de psihopedagogie specială care nu au înscrisă pe diploma de licenţă una din specializările psihopedagogie specială, psihopedagogie, psihologie, pedagogie, pedagogie socială, pedagogie specială, psihosociologie, filosofie-istorie (absolvenţi ai promoţiilor 1978-1994) - în concordanţă cu prezentul Centralizator au obligaţia de a urma programe de conversie profesională pentru dobândirea unei noi specializări şi/sau ocuparea de noi funcţii didactice, studii universitare sau postuniversitare cu durata de cel puţin un an şi jumătate, aprobate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului - studii aprofundate, studii academice postuniversitare, studii postuniversitare de specializare, cu specializări în: psihopedagogie specială, psihologie, pedagogie ori studii universitare de masterat în domeniile psihologie sau ştiinţele educaţiei, în concordanţă cu Centralizatorul pentru învăţământ special.")
Intrebarea mea este daca fac un masterat in pshologie este ok.
Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Nedreptate in sistemul de invatamant cicerone_chelmu cicerone_chelmu Buna ziua. Sunt un cadru didactic titular la o scoala speciala, pe o catedra de psihopedagogie speciala si ma confrunt cu urmatoarea problema. -sunt absolvent ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamat cristeaion cristeaion In comuna sunt 10 invatatori . Un post se va desfiinta din motive de copii sub normativ .In comuna nu este disponibil niciun post de invatator iar cel in cauza ... (vezi toată discuția)