avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie loc de veci

donatie loc de veci

vreau sa fac un act de donatie catre o matusa ,locul de veci se afla in provincie ,dansa la fel ,eu sant in Bucuresti.Pot face acest act aici la Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 5 Octombrie 2025
Da, puteti face si in Bucuresti actul de donatie .

Pentru donație e nevoie de actul de concesiune a locului de veci, de certificatul fiscal emis de Administrația Fiscală și de actele de identitate (al donatorului și al donatarului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie loc de veci tuilleries tuilleries Buna ziua! Am mostenit, in urma decesului tatalui meu, un loc de veci. Stiu ca acestea nu se pot vinde. As dori sa il donez unei alte persoane.Actul de ... (vezi toată discuția)
Donație loc de veci si actiuni CarmenV89 CarmenV89 Buna ziua. Am facut succesiunea dupa matusa mea ( e sora tatălui meu, el a murit in \'82 , ea acum in 2017, a fost văduva si nu avea copii ). Ne-a ramas 3 ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)