Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Daca am poprire pe salariu pentru un credit, cununia ...

Buna ziua. Daca am poprire pe salariu pentru un credit, cununia pot face sa mi se ridice sechestrul de pe masina, pus de același executor care mi-a pus poprirea pe salariu?
NU, nu are legatura
Despre ce cununie este vorba?
Bună ziua,

Puteți lua legătura cu creditorul și să propuneți încheierea unui angajament de plată (de exemplu, plata eșalonată a datoriei).
Cu această ocazie, puteți solicita creditorului să își exprime acordul pentru ridicarea sechestrului instituit asupra autovehiculului, precum și pentru sistarea popririi.
Dacă ajungeți la un astfel de acord, creditorul va putea solicita executorului judecătoresc ridicarea sechestrului, prin transmiterea adreselor corespunzătoare către autoritățile competente (brigada rutieră și primărie), precum și sistarea popririi.
Această situație se va menține atât timp cât vă veți respecta angajamentul de plată.

Cu stimă,
Marius ANDREI
În practică nu se prea ridică sechestre. El este o garanție. Creditorul avea deja un document care obliga debitorul înainte să ajungă să îl execute, dar asta nu l-a ajutat până nu a aplelat la executor. Sunt necesare garanții serioase ca să determini un creditor să renunțe la cea actuală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am poprire pe cont si mise opreste 1/3 din salariu ... Ovidiu0984 Ovidiu0984 Buna ziua daca am poprire pe cont si mise opreste 1/3 din salariu dela angajator banca mai are dreptul sami blocheze contul (vezi toată discuția)
Bună seara ma numesc ciobanu monica și mă confrunt cu o problema. ... Monica 71 Monica 71 Bună seara ma numesc Ciobanu Monica și mă confrunt cu o problema. Am o poprire pe salariu și as vrea sa fac o cerere pentru ridicarea popririi sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu si pe contul de salariu Radu-ioana Radu-ioana Buna ziua! Sotului meu i s-a pus o poprire de 1/3 pe salariu pt o suma datorata unei firme de recuperari. Apoi a fost informat ca i s-a pus poprire si pe ... (vezi toată discuția)