Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara ma numesc Ciobanu Monica și mă confrunt cu o problema. ...

Bună seara ma numesc Ciobanu Monica și mă confrunt cu o problema. Am o poprire pe salariu și as vrea sa fac o cerere pentru ridicarea popririi sa plătesc o suma de bani,adică un angajament de plată. Întrebarea mea este cu cine ar trebui să fac acest angajament cu banca sau cu executorul pentru ca din câte am văzut e mai greu cu executorul exista riscul de a nu fi de acord banca. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Monica 71 , utilizator 18:37, 25 Noiembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luați legătura cu creditorul (banca) deoarece executorul se supune voinței creditorului. Puteți cere nu numai o eșalonare ci și o reducere a creanței, însă cheltuielile de executare se plătesc de regulă în totalitate către executor.
Am luat legătura cu banca și mi s-a spus că e prea mare diferența dintre credit și poprire e mai mult decât dublu cu cine trebuie sa iau legătura

Adrian ALBU a scris:

Luați legătura cu creditorul (banca) deoarece executorul se supune voinței creditorului. Puteți cere nu numai o eșalonare ci și o reducere a creanței, însă cheltuielile de executare se plătesc de regulă în totalitate către executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Cosmin1981 Cosmin1981 Buna ziua ma numesc Costin si am si eu o problema. in 2011 am facut un credit de 2000 ron si am platit ratele pana in aprilie 2012,iar acum am primit o somatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2019 am avut un credit la un ifn si anume ferratum,ulterior ... Madi1989 Madi1989 Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si anume Ferratum,ulterior a venit perioada de pandemie,am amanat,bineinteles ca mi-au adaugat dobanzi pana la ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)