Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva la uzina 1 Mai sau Upetrom

Buna seara stie cineva unde este arhiva la uzina 1Mai sau upetrom cum se schimbase?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:41, 7 Octombrie 2025
SC UPETROM 1 MAI SA
Denumiri anterioare: DEPARTAMENTUL UZINELE METALURGICE PLOIESTI; UZINELE 1 MAI PLOIESTI; UPETROM 1 MAI PLOIESTI; UPETROM 1 MAI SA PLOIESTI

Operatorul economic (sediu): SC GLOBAL ARCHIVE MANAGEMENT SRL (Sos. Morarilor nr. 2B, parter, cam. 14, sector 2)
Anii Extremi: 1940-2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem ... Neagu G Neagu G Buna ziua, am fi interesati sa aflam de arhivele de unde putem lua o adeverinta perntru perioada 25.02.1981-25.03.1993, sotul a lucrat la Uzina Vulcan ... (vezi toată discuția)
As vrea sa știu unde este arhiva sopecs sa lehliu gara (fost ... sdraganescu sdraganescu As vrea sa știu unde este arhiva SOPECS SA LEHLIU GARA(fost IEELIF CALARASI;ANTREPRIZA LEHLIU,SANTIER LEHLIU).Am nevoie de o adeverință care îmi servește ... (vezi toată discuția)
Dovada perioada de munca la uzina aro campulung ? FM_BM FM_BM Buna ziua, cum pot dovedi ca am lucrat la uzina ARO Campulung in 1989-1991? Cartea de munca o am, dar mi se cere si contractul de munca si chiar hartiile de ... (vezi toată discuția)