avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost la o farmacie saptamana trecuta si cand am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost la o farmacie saptamana trecuta si cand am platit la ...

am fost la o farmacie saptamana trecuta,si cand am platit la pos cu telefonul,farmacista a mai tastat 2 numere in plus,si in loc de 172 lei,mi s au retras 17200 lei,si colac peste pupaza bonul nu s aimprimat,deoarece tocmai schimbase rola si o pusese invers.Au spus sa nu mi fac griji,ca o sa mi se restituie suma in decurs de 4-5 zile.Ca dovada am doar operatiunea bancara de pe aplicatia mea de banking,care imi arata ce unitate(farmacie) a facut aceasta grseala.
Va rog,sa ma ghidati in ceea ce ar trebui sa fac,multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia H. , Consilier juridic 01:21, 8 Octombrie 2025
Este bine să faceți o plângere penală la poliție. Este foarte bună în cazul în care farmacia uită să vă înapoieze banii
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2025
SunnyXxxX, utilizator
multumesc
Că dovadă aveți extrasul de cont.
Am fost exact în aceeași situație, am făcut o plată la Electrica prin internet banking și exact așa de la 100 și ceva la 10.000 și ceva... a durat câteva zile bune, dar i-au returnat. E îmbogățire fără justă cauză e o plată necuvenită, vor returna! Este vorba despre o plată nedatorată, o situație juridică civilă, nu penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in plus geopop3 geopop3 O societate a fost actionata in judecata pentru neplata unei datorii si bineinteles ca a pierdut si a fost obligata de catre instanta la plata unei sume de ... (vezi toată discuția)
Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma imprumutata prin transfer bancar Gabriela_C Gabriela_C Daca imprumuti cuiva o suma de bani fara sa intocmesti nici un act, singura dovada fiind transferul bancar intre contul meu si contul persoanei careia i-am ... (vezi toată discuția)