avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actele deciziei de incetare a contractului de munca de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actele deciziei de incetare a contractului de munca de unde le ...

Actele deciziei de incetare a contractului de munca de unde le pot lua? Firma s-a inchis cat eram eu in conc crestere copil( pana in aug 2025)contractul a fost inchis in reges acum in oct.dar nu scrie data de incetare nici acolo . Fizic nu am nici o hartie de la servici , decizie de incetare si anexa 7 care imi trebuiesc la somaj. Cei care au avut firma spun ca ei nu mai pot sa mi faca nicio hartie, ca n are cine să mai semneze si nici stampila daca firma nu exista. La somaj imi tot cer dar n am de unde să le iau. Ce fac?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 7 Octombrie 2025
NUmai de la societatea sau de la cei care detin arhiva acesteia.

Incercati cu un extras REVISAL de la ITM acolo apare data incetarii si articolul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post...pasi de urmat pana la somaj business13 business13 Buna ziua.Am primit o decizie de desfiintare a postului meu ca urmare a situatiei economico financiare etc...in care mi se comunica ca bebeficiez de un preaviz ... (vezi toată discuția)
Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla dupa 2 ani? ContSters98351 ContSters98351 MA AFLU IN CONCEDIU CRESTERE COPIL, IAR PE 17.09.2009 COPILUL MEU VA IMPLINI 2 ANI, DATA IN CARE MI SE EXPIRA ACEST CONCEDIU.AS DORI SA STIU DACA PE DATA DE ... (vezi toată discuția)