Activare cim si incetare cim in aceeasi zi pe perioada indemnizatiei.
Am fost in indemnizatie din aug 2023 pana in aug 2025( plata pana la iunie 2025). In acest timp s a inchis firma, și mi au inchis contractul de munca prin demisie( eu n-am semnat nimic) in luna mai 2025, contract activat și incetat in aceeasi zi 27.05. Actele mi le au trimis abia in luna oct 2025 dupa multe cereri ptr a depune la șomaj si atunci am aflat de istoria asta. In afara de faptul ca n am putut sa iau somaj ptr ca mi au incetat contractul cu demisie. Am 2 in trebari.
1.Se pot modifica documentele si revisalul ? Ptr ca eu nu am semnat nicio demisie , au facut totul de la ei.
2. Daca ei au activat contractul pe 27.05 si incetat in aceeasi ziua timp in care eu primeam indemnizatie,afecteaza cu ceva indemnizatia? Să nu mă trezesc ca trebuie să dau vreun ban inapoi și eu să nu stiu.
Cert este, că cei de la muncă m-au incurcat foarte mult si vreau sa stiu niste aspecte legale.
Vă mulțumesc tare mult.
Somaj
agea
am fost in ccc pana in martie cand ma m reantors la servici mi sa gasit nod in papura si ma dat afara ce pot face pentru a obtine somaj mi sa cerut o ... (vezi toată discuția)