avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot accesa un credit pe firma?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot accesa un credit pe firma?

Pot accesa un credit pe firma
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia H. , Consilier juridic 08:58, 10 Octombrie 2025
Sigur că puteți, băncile acorda credite pentru persoane juridice. Mergeți și aflați detalii, în principiu trebuie să aveți și o anumită cifră de afaceri, să prezentați o stabilitate, să prezentati chiar un plan etc...pentru o linie de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa gabry_m2o gabry_m2o Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca se poate in ce conditii pot accesa un credit pentru prima casa. Detin o firma de transport persoane(taxi) la care sunt ... (vezi toată discuția)
Executat silit de anaf pt o datorie pe care nu am facut-o notafraiddd notafraiddd Executat silit de ANAF pt o datorie pe care nu am facut-o Salut, In 2008, am fost de acord sa fiu administratorul unei firme fondate de sotul meu, 2 ... (vezi toată discuția)