avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizie respingere pensie limita de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizie respingere pensie limita de varsta ...

Buna ziua.Am primit decizie respingere pensie limita de varsta pentru ca nu am 35 ani stagiu.
Am cerut buletin calcul de la casa de pensii si am observat ca in perioada de concediu maternitate:1999-2000 am stagiu la 1/2 norma.Inainte de a naste am fost incadrata cu 1/2 norma dar e corect sa se mentina 1/2 norma si in maternitate???
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:35, 10 Octombrie 2025
Mie mi se pare logic ca daca anterior intrarii in concediu de m,aternitate ati lucrat cu norma de 1/2, sa vi se acolrde tot 1/2 si in concediul de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului csehalina csehalina BUNA ZIUA, AS AVEA O INTREBARE, SI SPER CA MA POATE LAMURI CINEVA, IN LEGATURA CU NOUA LEGISLATIE LEGATA DE PLATA CONCEDIULUI DE MATERNITATE. IN PREZENT SUNT ... (vezi toată discuția)
Prenatal morena15 morena15 In prezent sunt agent vanzari intr-o firma de aproape 4 ani ;acum o luna m-am casatorit si vreau sa am un copil.Firma nu merge foarte bine si imi este teama ca ... (vezi toată discuția)
Prenatal 2 mihaela-ciolea mihaela-ciolea Am inteles dar asa cu cm si cel prenatal depasesc cele 126 zile? Ce este de facut ca poate depasind cele 126 nu mai beneficiez de indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)