avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Baiatul meu conducea masina in drum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Baiatul meu conducea masina in drum ...

Baiatul meu conducea masina in drum spre serviciu si a fost lovit in trafic de un camion care nu avea asigurare. Ce fac in cazul acesta . Soferul camionului si-a recunoscut vina abia a doua zi cand a fost chemat la polie .Nu am primit niciun proces verbal de la politie. Cum recuperez si de unde ,banii pentru reparatii ? Multumesc ! Masina este pe numele meu .
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2025
VladP, administrator
Cel mai recent răspuns: Bmwangelica , utilizator 12:28, 21 Octombrie 2025
Buna ziua, aveti posibilitatea de a il chema in judecata pe soferul camionului pentru despagubiri.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deschideti dosarul de dauna la BAAR.
Am fost la politie,am luat procesul verbal in care scrie ca totusi avea asigurare dar nu a vrut sa mi-o dea si nici sa ma despagubeasca in vreun fel . Firma de asigurari ma poate refuza daca apelez la ei ?:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Urgent ! avem următoarea situatie: - masina găsită lovită grav in ... silvana25 silvana25 Avem următoarea situatie: - masina găsită lovită grav in parcare, accident declarat de către soferul vinovat la politie; - asigurarea vinovatului s-a ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața am fost lovit și nu am rca valabil ce se poate ... Alex008. Alex008. Buna dimineața am fost lovit și nu am RCA valabil ce se poate face ? Menționez nu au trecut cele 24h. (vezi toată discuția)