Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clarificare desființare post

Bună ziua
Lucrez ca și fel de serviciu intr-o instituție,azi am fost chemată la resurse umane si mi-a fost adus la cunoștință faptul că postul meu s-a desființat în condițiile în care mai sunt alte trei femei de serviciu.Nu inteleg cum de s-a desființat postul meu!Ma poate lamuri si pe mine cineva va rog?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 30 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Simplu : din 4 posturi s-a desfiintat unul .. ..problema care se pune este cum v-a ales pe dvs. ..pe ce criterii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie concediere din motive ce nu tin de persoana angajatului denisa88 denisa88 Buna seara, Am cateva intrebari si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai detaliat.O sa redactez intocmai foaia pe care am primit-o,fara a ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contracului de munca la gravide mirelast mirelast Se poate sa imi desfaca contractul de munca cat timp sunt insarcinata in 3 luni, deoarece am fost amenintata cu acest lucru pentru ca sunt in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Restructurare post ContSters295146 ContSters295146 Buna ziua, va rog frumos sa ma indrumati spre o baza legala(conditii de restructurare).Personal ma aflu intr-o situatie neclara.Suntem angajati: 6 ... (vezi toată discuția)