Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut o doamna care a îngrijit o persoană la domiciliu. ...

Buna seara. Am avut o doamna care a îngrijit o pers la domiciliu. Colaborarea noastră s-a încheiat, doar că doamna nu vrea să predea cheia casei. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Zh.Carmen , utilizator 15:12, 4 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Schimbați yala varianta cea mai sigura.Sa o notificați prin av,amenințări cu plângere la politie nu au decât un efect redus..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cheia se poate multiplica, deci dacă are interes, tot poate avea acces la lucuița respectivă.
Pentru schiguranță 100% schimnați butucul la ușă sau yala.
Vă mulțumesc amândurora.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de calculul întreținerii: mi s-au adăugat cheltuielile cu reparația interfonului. există o metodă prin care pot combate acest abuz? Mobrar Mobrar Buna ziua. In urma cu 2 saptamani s-a defectat usa scarii astfel incat se putea deschide doar cu ajutorul banutilor magnetici pentru interfon. Eu si sotia ... (vezi toată discuția)
Contract comodat ratonu ratat ratonu ratat Buna seara! Speta este urmatoarea: Am oferit unei institutii a statului, prin contract de comodat, o hala (pentru 49 de ani). Cu cateva conditii: paza de la ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament vandut marina987123 marina987123 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am achizitionat un apartament , iar in contractul de vanzare cumparare a fost trecut un termen de 45 ... (vezi toată discuția)