Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata la banca restanta dupa moartea tatalui ……Buna ziua am o situatie . Tatal meu a decedat in 31.05.25 avea ...

Buna ziua am o situatie . Tatal meu a decedat in 31.05.25 avea un credit la banca de 62 mii . Avea asigurare de viata . Am declarat decesul in 2.06 am luat legatura cu asiguratorul sau virat banii in cont in valoare de 62 mii in 17.07 ( soldul care era in 1.06 . Am ramas cu restanta de 1400 lei . Intradevar au trecut 2 rate pana au virat banii . De ce nu sa blocat contul ? Sau de ce am ramas cu restanta de 1400 lei din moment ce sau virat banii care era valoarea creditului in 1.06 ?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 09:20, 5 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil au fost dobânzi, comision de plata in avans.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. socrul meu a decedat in urma cu doi ani si 4 luni, ... fratilaionutadrian fratilaionutadrian Buna ziua. Socrul meu a decedat in urma cu doi ani si 4 luni, in urma unui accident rutier (el mergand pe bicicleta). Acesta avea un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Titular credit banca decedat getac getac Buna ziua! Mama mea a avut un credit la banca In decembrie 2009 a decedat in urma unui infarct. Ea a avut asigurare pentru creditul luat. Dupa depunerea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar platit partial in avans ,rata marita de catre banca mia1966 mia1966 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns va rog din tot sufletul,am mare nevoie de ajutor. Am o prietena care are un credit ipotecar din 2011 in care a ... (vezi toată discuția)