Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se intampla daca nu fac dezbaterea mostenirii dupa tata, pentru ...

Ce se intampla daca nu fac dezbaterea mostenirii dupa tata, pentru ca mama este nedeplasabila.Nu am frati.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:26, 13 Noiembrie 2025
Imaginați-vă că tatăl dvs trăiește în raport cu terții. Din punct de vedere al proprietăților. Orice problemă pe această temă e nerezolvabilă. Cu toate acestea, dacă tatăl nu a avut nici un bun, n-are ce să se întâmple
Daca nu vrea notarul sa meargă la ea ar trebui reprezentata de avocat prin împuternicire avocatiala.

Puteti sta și asa pana decedează ea.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala maria dinca maria dinca Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca se poate face o imputernicire notariala prin care eu in calitate de fiica sa il reprezint pe tatal meu la dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune dan66aurel dan66aurel Vreau si eu sa stiu daca este nevoie sa fac acte de mostenitor daca a decedat mama in luna Noiembrie 2012) dar tata traieste. Toate actele sunt pe numele ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii din caz de dezbatere a mostenirii. suntem 3 ... maria isabela maria isabela Preluare datorii din caz de dezbatere a mostenirii. Suntem 3 frații. Tatal meu a murit in 2018 si nu am dezbatut mostenirea pentru casa si teren. Mama ... (vezi toată discuția)