Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clarificare prescriere datorii

Bună seara,ar putea cineva să imi spună dacă o datorie,specific la ifn,se prescrie,după niște ani?!Am citit niște comentarii,cu un trei ani estimat,dacă este real,cum se socoteste,de la începutul contractului sau de la data încheierii.Multumesc.Specific că este vorba de restanțe,pt.că nu am mai putut plati,la timp
Cât timp plătiți nu se prescrie nimic. Oricum nu se prescrie singură, de la sine, cum vi s-a mai spus.
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie bancara dreptatesiadevar dreptatesiadevar la citi ani se prescrie o datorie catre o banca , daca ultima plata s-a facut in decembrie 2010, banca nu a cerut executarea dar trimite constant instiintari ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)
Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)