Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Există posibilitatea concediului fără plată, ...

Bună ziua!

Există posibilitatea concediului fără plată, conform nomenclatorului din platforma internă a salariaților, fără să se facă și cu suspendare în REGES?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 24 Noiembrie 2025
Art. 54 C.mun. prevede ca, suspendarea contractului individual de muncă se poate face prin acordul părților, în special pentru concedii fără plată pentru studii sau interese personale.Avand in vedere ca norma nu este imperativa , reiese ca suspendarea c.i.m. nu este obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in fara plata cum procedez CURALA CURALA Buna ziua. Va rog mult daca ma poate ajuta cineva cum procedez cu un angajat care pleaca in fara plata cum operez in revizal cu ce articol , cum procedez si ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare/reluare cim pentru cfp SSFF SSFF Buna ziua, Am vazut ca au aparut modele pentru decizii de suspensdare/reluare a contractului de munca in cazul CFP (art. 54 din Legea nr. 53/2003). Va rog ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ALINACARSTEA ALINACARSTEA buna ziua. Lucrez la o firma si m-ar interesa daca as putea sa-mi iau concediu fara plata 3 luni de zile fara a-mi inchide contractul de munca. (vezi toată discuția)