Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Completare d394

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu informatia privind categoria de incadrare in D394 a carbunilor din lemn care sunt cu taxare inversa. ”Masa lemnoasa” sau ”alte bunuri”.
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MihaelaChirita , utilizator 11:17, 25 Noiembrie 2025
Uitandu-ma pe ghidul D394, eu inteleg ca in cazul achizitiei de la partener inregistrat in scopuri de tva (partener tip 1 in D394), carbunii din lemn se vor incadra la masa lemnoasa.
Dumneavoastra intelegeti la fel?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt magazin cu vanzare en detail. urmuzache urmuzache buna ziua , sunt magazin cu vanzare en detail .Statie peco . am achizitionat carbune din lemn cu taxare inversa . este corect si daca noi trebuie sa vindem ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa lemn lenareg lenareg Ce pierd eu ca SC platitor de TVA daca cumpar cherestea de la SC neplatitoare de TVA ,iar eu o revand .(pot factura cu taxare inversa?) (vezi toată discuția)
Taxare inversa achizitie lemn pentru constructii gabihob gabihob In cadrul firmei s-a achizitionat scandura pentru construirea unui mobilier in hala de productie. Vreau sa stiu care este regimul TVA la cumpararea acestui ... (vezi toată discuția)