Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca un angajat are suspendare de o zi de exemplu ...

Buna ziua!
Daca un angajat are suspendare de o zi de exemplu este suspendat astazi 25.11.2025 iar maine pentru a fi activ incetez suspendarea cu data de 25 sau 26? Caci in Registru imi ia automat data de 26.11.2025.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 25 Noiembrie 2025
Puneti 26.11.2025 ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare in revisal doriacristina doriacristina As avea doua probleme cu eternul subiect al suspendarii in Revisal. 1. Am operat o suspendare pentru concediu fara plata, pentru data de 25 Sept 2013 (o ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in caz de deces Patricia_Lucia Patricia_Lucia Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema deoarece nu mai m-am lovit niciodata de aceasta situatie : Un angajat al societatii noastre a decedat ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, In cazul in care exista o cerere de suspendare CIM de 2 zile, cum operez in REVISAL, cand inregistrez suspendarea, la rubrica data sfarsit ... (vezi toată discuția)