Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, A primit soția mea o somație de la executări Tehemis ...

Bună ziua,
A primit soția mea o somație de la executori Tehemis în numele unei bănci ca cică ar avea o restanță de plată din 2014 ( ea a avut un credit în 2012,dar l-a achitat nu are nici o treaba cu ăla ,dar e la aceasi banca ) ca daca nu ar achita suma de 4000 ron in 10 zile o da in judecata, in plus i-a greșit și numele doar ca adresa și cnp e corect ,ea nu apare la birourile de cred cu datorii(pentru ca are un credit activ și cred că o vedea.
Cum să procedăm,dacă ar fii adevărat s ar prescrie nu? Și oricum nu vreau să sunăm să ei ca după ne terorizează cu apelurii,
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2025
Dany320, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dany320 , utilizator 13:38, 25 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna Ziua! Sunati la acei executori, Daca este adevarat, promovati o contestatie la instanta de judecata si invocati prescriptia.
Bună ziua,
Dacă ignor acesta somatie? Mă afectează în viitor? Adică are cum să dea în judecata sau zic așa pentru înfumurare?Ca în 12 ani nu am plătit nimic și nici nu am primit nici o somație..
Mulțumesc

CABINET AVOCAT STROIE CATALIN a scris:

Buna Ziua! Sunati la acei executori, Daca este adevarat, promovati o contestatie la instanta de judecata si invocati prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit mtvteo mtvteo am un credit neplatit de 8 ani.am luat vreo 40 mil si am platit cam 1 an.era un credit pe 3 ani de zile.am primit citatii 1 an 2 dupa ce nu am mai platit,dar ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante telefonie mobila pops27 pops27 Buna ziua, Am vazut ca s-a mai scris pe aceasta tema anul trecut, undeva prin luna aprilie. Ma adresez dumneavoastra pentru ca nu stiu daca s-a mai schimbat ... (vezi toată discuția)
Executare silitã persoanã decedatã MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună seara, vă rog să ma ajutaţi şi pe mine în următoarea problemă: Soţul meu a primit o locuinţă pe bază de testament de la mătuşa mamei lui dar ... (vezi toată discuția)