avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

am un credit neplatit de 8 ani.am luat vreo 40 mil si am platit cam 1 an.era un credit pe 3 ani de zile.am primit citatii 1 an 2 dupa ce nu am mai platit,dar de vreo 6 ani nimic.nu am bunuri pe numele meu si nici venituri.ce se poate intampla si ce s-a intamplat de 6 ani de nu am mai primit nici0 citatie,instintare,etc.
Cel mai recent răspuns: Ribert , utilizator 22:47, 3 Februarie 2018
Cel mai probabil nu mai aveti niciun credit, daca nu v-au atentionat cu nimic de 8 ani, l-au sters deja din evidentele lor. Oricum dreptul lor de a va executasilit este deja prescris.
Prescriptia executarii silite este de 3 ani, insa poate fi intrerupta ori de cit ori se intocmeste un act de executare. Intreruperea are drept efect inceperea unui nou termen de 3 ani.
Teoretic, poti mentine o executare silita cit doreste creditorul fara sa se prescrie vreodata.

In cazul Dvs, probabil s-a prescris creditul, deoarece executorul nu a putut sa identifice nimic pe numele Dvs, si dupa mai multe incercari in termen de 1 an, s-a ajuns la concluzia ca nu merita sa va mai urmareasca deoarece costurile executarii silite erau mult mai mari fata de suma recuperata (0 lei) prin acest procedeu.
este vorba de banca carpatica.nu prea ma intereseaza ca nu mai pot lua credite.cum pot afla daca este un dosar inchis,este posibil sa fac rost de aceasta informatie fara sa merg personal la banca,exista vre0 metoda online
Eventual pe portalul www.portal.just.ro, sectia Cautare dosare, dupa nume puteti sa aflati informatii daca ati fost executati silit. Informatii mai precise poate sa va dea ori executorul ori banca.
Nu exista metoda online, sunt informatii care reprezinta secret bancar nu se furnizeaza decat dupa ce veti fi identificat cu ci-ul.
Faceti cerere scrisa, trimiteti prin posta si intrebati daca sunteti dator.

@lucakszs ... nu credeti ca daca ar fi fost executare silita ar fi trebuit sa primeasca si debitorul acte de executare? Macar somatia?

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie sau executare silita dator_ro dator_ro Sunt debitor la o banca din oct 2006 pentru suma de 4500 euro. Am platit doar primele rate, apoi am ramas fara munca. Ca multi alti romani am plecat in ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie si biroul de credit. AlexGM AlexGM Am avut un credit imobiliar. Neducandu-l pana la capat, am fost executat silit si apartamentul a fost scos la licitatie si vandut. Creditul a fost declarat ... (vezi toată discuția)
Desfasurare executare silita sarim sarim cum se procedeaza in cazul executarii silite? tot primesc acasa instintari de la o firma de recuperari creante bancare ca cere executarea mea silita. ... (vezi toată discuția)