Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract chirie - sediu social

Am urmatoarea situatie;
la o singura adresa, am sediu social prin contract de comodat cu firma A, in care nu este specificata o anumita camera/suprafata. La aceeasi adresa, firma B are sediu social prin contract de inchiriere, dar ca suprafata este sepcificat: camera1.
Eu vreau sa transform contractul firmei A, din comodat in chirie. Cum pot face aceasta modificare, fara sa fie nevoie de schimbarea sediului social la registru si institutiile necesare. Intrebarea in sine: pot avea contract de chirie pentru firma A, in care sa nu specific suprafata, in cazul in care firma B are tot contract de chirie dar este specificat camera 1? ( spatiul respectiv este un apartament, si sediile sunt sociale fara activitate )
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament cu chirias? antonela222 antonela222 Vreau sa pun ca sediu social apartament personal ( 3 camere) care are un chirias - persoana fizica (contract de inchiriere declarat la fisc - fara specificarea ... (vezi toată discuția)
Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)