Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune firma mobilier

Am platit unei firme, in luna august a.c., avansul pentru a-mi face mobila de bucatarie. Am contract cu ei, in contract scrie termen de livrare 6-7 saptamani. Mentionez ca am dovada platii prin banca. Azi, dupa o serie intreaga de minciuni, au recunoscut ca nici nu s-au apucat de mobila. Ce pot face? Cum imi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 26 Noiembrie 2025
Notificati-i ca reziliati contractul si cereti returnarea banilor, le dati si un termen
Apoi, ii dati in judecata daca nu vi-i dau
Puteti face cerere pe valoare redusa daca suma e pana in 5000 de lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in data de 19.06.21 am incheiat un contract pentru ... ciprian.stupar ciprian.stupar Buna seara, In data de 19.06.21 am incheiat un contract pentru executia mobilei de bucatarie + un dressing la apartamentul sotiei mele. Am dat un avans de 70% ... (vezi toată discuția)
Produs nelivrat, avans nereturnat nobody_mnk nobody_mnk Bună ziua. Mă confrunt cu o situație pe care nu mai știu cum să o gestionez și am nevoie de îndrumarea dumneavoastră. Pe 14 noiembrie am ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans cu chitanta, FlorinV33 FlorinV33 Buna ziua, Recent am platit un avans pentru acizitionarea unei mobile de bucatarie si un dormitor, dupa o saptamana am constatat ca nu o sa pot achizitiona ... (vezi toată discuția)