Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii vechi

Bună seara,
Tatal meu are nevoie de o adeverinta de la fostul furnizor de apa si canal, care este in insolventa, pentru a instraina imobilul. A aflat cu stupoare ca este dator catre acestia cu mai bine de 3500 lei pt perioada 2008-2010. In tot acest timp nu a primit vreo somatie de plata nici de la ei nici de la executorul judecatoresc. Nu i s-a pus poprire pe salariu la vremea respectivă sau ulterior, pensie. Ce poate face în situația de fata?
Vă mulțumesc si astept cu mare interes răspunsul dumneavoastră.
Cel mai recent răspuns: dellya , utilizator 09:56, 26 Noiembrie 2025
Ori plateste si ia adeverinta, ori ii da in judecata

gi-jane2 a scris:

Ori plateste si ia adeverinta, ori ii da in judecata

Da, e simplu de plătit. Dar după 15 ani!? Fără nici o notificare de plată sau orice altceva, iar eu adeverințe de acum 15-17 ani cum să mai am?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract bancar dislexic dislexic In urma unui contract de imprumut inchiat cu o banca, X este in imposibilitate de a plati 2 rate. Banca, printr-o firma de avocatura , someaza cu inceperea ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa somatie? magdamaria magdamaria buna seara, am primit o somatie din partea unui executor judecatoresc, prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc in termen de o zi 4000 ron. ... (vezi toată discuția)
Chemare judecata pentru chelt.executare silita bej ASUL28 ASUL28 Buna ziua Am depus o contestatie la executare silita pentru cheltuielile de executare catre BEJ. Practic la datorie de 300 de lei(o societate de apa-canal), ... (vezi toată discuția)