avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită chemare judecata pentru chelt.executare silita BEJ
Discuție deschisă în Executare silită

chemare judecata pentru chelt.executare silita BEJ

Buna ziua
Am depus o contestatie la executare silita pentru cheltuielile de executare catre BEJ.
Practic la datorie de 300 de lei(o societate de apa-canal), platita inainte sa aflu de executarea silita, BEJ imi cere cheltuieli de 895 lei.Contestatia a fost inregistrata la judecatorie la 09.11.2016, iar la data de 16.11.2016, societatea de apa-canal ma da in judecata pe mine si firma la care sunt angajat pentru a valida poprirea pe salariu.
Aici nu este vorba de lipsa calitatii de reprezentant?pot sa invoc asta in intampinare?
Multumesc!
este obligata firma la care lucrez sa efectueze poprirea pe salariu chiar daca exista o contestatie la judecatorie?
Da
daca s-a primit la data de 21.10.2016 se popreste inclusiv salariu de pe octomnbrie, si se plateste in contul indicat...BEJ....Multumesc!
Banca popreste din soldul contului 1/3 la data cand primeste adresa de poprire de la executor, apoi 1/3 din tot ce va intra in cont chiar daca nu reprezinta salariu.
Da,banca va vira bani popriti in contul executorului. Comisionul bancii e 20 sau 31 lei depinde de banca unde aveti cont deschis
Daca nu aveti si nu primiti salariul intr-un cont bancar ,atunci angajatorul va retine 1/3 din salariu si o vireaza in contul indicat de executor.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Executare silita. MARINA11 MARINA11 Am primit de la un executor judecatoresc proprire pe salariul unui angajat (pentru un credit neachitat). Care este procentul maxim care poate fi retinut ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)