Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am întrebat AI Microsoft Copilot despre Pilonul 2 și pilonul ...

Am întrebat AI Microsoft Copilot despre Pilonul 2 și pilonul 3 de pensii, de ce nu se dau toți banii deodata. Priviți răspunsul:
[ link extern ]

Citez :" sa asigure un venit constant pe termen lung" .

Cat de aberant este acest citat?
Care este articolul din Constituție care da voie la așa ceva? Exact acel articol ar trebui schimbat !!!!!

Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:49, 26 Noiembrie 2025
Curtea Constituțională, cu majoritate de voturi, a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de deputați aparținând Grupului parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor și de Înalta Curte de Casație și Justiție și a constatat că prevederile art.55 alin.(2) din Legea privind plata pensiilor private sunt neconstituționale.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconstitutionalitate zenga zenga As dori sa stiu daca art. 11 din O.U.G. 55/2002 sa declarat neconstitutional. Unde pot gasi aceasta decizie a Curtii Constitutionale pana la publicarea in ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu stefancelmare stefancelmare am fost destituit din politie.in anul 2011 pe baza unui ordin .....OMAI 400 care a fost declarat neconstitutional de catre curtea.constitutionala[ICCJ] in ... (vezi toată discuția)
Pl 196 din 2013 CameliaJana CameliaJana rugaminte :) se stie ceva de acest PL, a fost promulgata sau nu ? ieri a fost termenul curtii constitutionale ... face referire la faimoasa OUG 55 in 2013 cea ... (vezi toată discuția)