Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt profesor pentru învățământul primar titulară ...

Bună ziua, sunt profesor pentru învățământul primar titulară de 28 de ani cu o vechime neîntreruptă in învățământ de 36 de ani cu grad didactic II și vârstă de 54 ani. Aș avea posibilitatea de pensionare? In ce condiții?
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 12:56, 27 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca veti avea o vechime de cel putin 40 de ani, varsta de pensionare se poate reduce cu 5 ani.
Nu puteți mai devreme de 60 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata? tied tied buna ziua sunt nascuta in 22 sept 1952, ( 57 ani) am 32 ani vechime in invatamant prin echivalare, din care 11 ani de munca efectiva la catedra si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona? ivascu_maricica ivascu_maricica Bună seara! Aş dori să ştiu când aş putea să mă pensionez şi în ce condiţii-am 33 de ani vechime neîntreruptă , sunt invăţătoare, am trei copii ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil se considera vechime in invatamant? Simona-Florentina Simona-Florentina Sunt angajata in invatamant de la 1.09.2003 si am suspendat contractul de munca in februarie 2007 pentru 2 ani pe motivul cresterii si ingrijirii copilului. ... (vezi toată discuția)