Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noile reglementari legate de impozitul pe case prevăd o cotă ...

Noile reglementari legate de impozitul pe case,prevede o cotă pentru ,,locuință fara utilități,,. Întrebarea mea este daca aceasta cota se aplica celor care au utilități trase de proprietar respectiv lumina,gaz fara inter ventia primăriei, beneficiaza de aceasta cota? MULȚUMESC
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:41, 28 Noiembrie 2025
Prevederea se refera, daca exista utilitati, nu cine le-a tras, pe banii cui.
- mesaj mutat din topic nou -

Poate nu am fost foarte explicita ,strada pe care locuiesc ,o parte de locuitori au utilități respectiv apa, canalizare,trasa de un dezvoltător imobiliar iar restul au fîntînă și fosa septica. Cum se impozitează locuintele?
Buna ziua

Nu conteaza cine a tras utilitatile. Conteaza daca acel imobil este racordat sau nu la ele.

cercelmaria a scris:

Noile reglementari legate de impozitul pe case,prevede o cotă pentru ,,locuință fara utilități,,. Întrebarea mea este daca aceasta cota se aplica celor care au utilități trase de proprietar respectiv lumina,gaz fara inter ventia primăriei, beneficiaza de aceasta cota? MULȚUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate nu am fost foarte explicita ... cercelmaria cercelmaria Poate nu am fost foarte explicita ,strada pe care locuiesc ,o parte de locuitori au utilități respectiv apa, canalizare,trasa de un dezvoltător imobiliar ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Problema canalizare vecin Paul Rotar Paul Rotar Problema canalizare vecin! Bună seara, mă confrunt cu o problemă legată de o canalizare, de curând am cumpărat o casă de tip duplex cu ... (vezi toată discuția)