Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea a avut un credit la o cooperativa de credit, dânsa a achitat integral creditul dar firma ...

Bună ziua.
Ce pot face în situația următoare: mama mea a avut un credit la o cooperativa de credit, dânsa a achitat integral creditul dar firma respectivă nu a închis contul. Ea a garantat cu apartamentul dânsei la momentul respectiv. Momentan firma nu mai este de găsit iar mama nu poate vinde casa deoarece este pusă propire pe C.F.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:38, 27 Noiembrie 2025
Trebuie radiată ipoteca de la Cartea Funciară. Varianta optimă este o acțiune în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau sa il vand. Dupa o perioada in care am cautat potentiali cumparatori am gasit in cele din urma ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare Lumiz Lumiz La semnarea contractului de vanzare cumparare a unui apartament ipotecat extrasul din xartea funciara trebuie sa fie fara obligatii. Mentionez ca am semnat un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)