Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ca persoana juridica, am achizitionat de la o firma ...

Buna ziua. Ca persoana juridica, am achizitionat de la o firma gasita pe Bizoo niste piese de schimb. Vanzatorul a emis factura proforma, am platit, apoi a emis factura fiscala. Dupa aceea nu a mai livrat produsele si nu mai raspunde la email, telefon, mesaje., nimic. Acesta poate fi considerata inselaciune? se poate depune plangere penala?
Ca persoană juridică ar fi trebuit să vă faceți temele baremi un pic. Factura are CUI ? Intrați de Registrul Comerțului.
Pentru a fi inselaciune, cercetarea penala si probele ce se vor administra trebuie sa dovedeasca intentia vanzatorului de a va insela, de la bun inceput. De maniera: sa nu fi avut deloc produsele respective, dar a publicat anuntul. Depuneti la instanta o cerere impotriva vanzatorului, cu obligarea lui la rambursarea sumei, ori la livrarea produselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat. am facut o comanda ... Roxana Tintea Roxana Tintea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am facut o comanda online pentru 2 dulapuri de copii cu plata la livrare. Cand am primit comanda, produsele nu ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line refuza livrarea produsului yoshy262 yoshy262 Buna ziua. As dori un sfat din partea cuiva avizat. Am sa incerc sa fiu cat se poate de scurt. 1 - S-a plasat o comanda on-line la un magazin. 2 - S-a ... (vezi toată discuția)
Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)