Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Un cetatean roman care nu locuieste in strainatate, poate deschide ...

Un cetatean roman care nu locuieste in strainatate, poate deschide cont la o Banca din alta tara europeana?
Daca da, care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: dorumihalache , utilizator 14:36, 28 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform reglementărilor UE, da. Căutați o bancă care are opțiunea de a deschide un cont online și vedeți condițiile. În principiu vă trebuie Cartea de Identitate sau Pașaportul și posibilitatea de a intra într-o sesiune video cu banca respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sora mea , cetatean roman si rezident permanent intr-o ... pintoiud pintoiud buna ziua, sora mea , cetatean roman si rezident permanent intr-o tara UE , nu mai detine nici o proprietate in Romania. As vrea sa stiu daca eu, cetatean ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)