Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca divorțez de soția mea și legea hotărăște să plătească ...

Daca divorțez de soția mea și legea hotărăște să plătească pensie alimentară la copii și ea nu o să facă plata cum procedez și ce poate sa îi facă lege
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:57, 28 Noiembrie 2025
Cs sa plătească pensie de întreținere ar trebui cx domiciliul minorului sa fie stabilit la dvs.In cazul în care nu achita pensia stabilita apelați la un executor judecatoresc pt a o executa silit.Discutia e mult mai ampla mergeți la av pt o consultație sunt multe aspecte pe care tb sa le înțelegeți de la șansele stabilirii domiciliului la dvs pana la pensie ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor neagoemarianina neagoemarianina ma numesc Nina si mentionez ca in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minori nellydraghici nellydraghici Buna ziua, am si eu o problema. Am divortat anul trecut in octombrie la notar. In urma divortului s-a stabilit custodie comuna, domiciliul minorilor la mama ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt mama a 2 copii, nu am divorțat din cauza lipsei ... Grigore Beatrice Grigore Beatrice Bună ziua, sunt mama a 2 copii, nu am divorțat din cauza lipsei banilor, dar sunt separata de soț de 12 ani, când a decis sa plece fata mea avea 10 ani iar ... (vezi toată discuția)