Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu sunt căsătorit cu soția.Eu am fost la închisoare.Intre ...

Eu sunt căsătorit cu soția.Eu am fost la închisoare.Intre timp ea și-a refăcut viața cu altu și așteaptă un copil dar inca nu suntem divorțați.Exita vreun risc că copilul acela când se naște sa fie trecut pe numele meu?

Alte discuții în legătură

Este posibila recunoasterea copilului in certificat de catre tatal biologic si nu de pers cu care sunt casatorita? _catrinel _catrinel sunt casatorita de aproximativ 2 ani. la scurt timp de la casatorie am pierdut orice legatura cu sotul. mi-am refacut viata si sunt insarcinata. la nastere ... (vezi toată discuția)
Nașterea copilului in timpul divorțului ContSters491473 ContSters491473 Buna ziua! Locuiesc in Anglia și acum 3 ani m-am căsătorit cu un cetățean străin de care am divorțat de curând. Nu am avut copii cu fostul sau mi ... (vezi toată discuția)
Succesiune - neconcordante de nume în acte Malia_D Malia_D Bună ziua, Am următoarea situație: un membru al familiei mele, încercând să declanseze procedurile pentru succesiune după părinții dumnealui, a ... (vezi toată discuția)