Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt as medical pe o secție dintr un spital de stat.Am ...

Bună ziua, sunt as medical pe o secție dintr un spital de stat.Am dreptul de a cere pontajul orelor de munca la sfârșitul lunii pentru salar?Are obligația as coordonator care face pontajul sa mi l aducă la cunoștință?Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2025
Anamariageta, utilizator

Alte discuții în legătură

Vineri-sambata liber pe motive religioase mi_ella mi_ella Buna ziua, ma confrunt cu o problema care imi da batai de cap. Lucrez in cadrul unui spital judetean de urgenta si am urmatorul caz: -in urma reabilitari ... (vezi toată discuția)
Nemotivat de la locul de munca ..sorin, ..sorin, In anul 2019 luna mai am avut o probleme de familie, soția a fost internată în spital aproximativ 3 luni, pe la sfârșitul luni mai a trebuit să merg la ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere , din partea sefului? Elisaaa Elisaaa Buna seara! Este legal ca asistentul sef sa modifice graficul de ture dupa cum vrea el, si sa nu anunte inainte muncitorul(asistentul medical)? Sa nu il ... (vezi toată discuția)