avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nemotivat de la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nemotivat de la locul de munca

In anul 2019 luna mai am avut o probleme de familie, soția a fost internată în spital aproximativ 3 luni, pe la sfârșitul luni mai a trebuit să merg la sotie la spital, am anunțat prin mesaj pe telefon supervizorul meu să mă ponteze in concediu de odihna sau fara plata, regulamentul de ordine interioara spune că se poate anunța prin mail, telefon,coleg, când apare ceva neprevăzut, înapoi nu am primit mesaj de la supervizor că nu îmi acorda concediu sau fara plata, am fost chemat la șeful de secție după aproximativ 3 zile când deja se făcuse închiderea de lună că nu se mai poate face nimic, și că așa a dorit dumnealui să facă să mă pună absent nemotivat, din cauza aceasta mi-au fost tăiate bonurile de masa, am depun o sesizare (motivare cu dovezi) cu număr de înregistrare la conducerea superioară, dar nici după un an de zile nu am primit scris un răspuns, in acea perioada am vorbit cu Directorul de producție și mi-a răspuns că nu se poate baga și trece peste șeful de secție, doar atât, in cursul anului am mai avut probleme cu șeful de secție îmi dă prea mult de lucru, va chiar a zis că mă bate , am fost jignit, am adus la cunoștință directorului de la personal, a spus că anunța Directorul de producție, a doua zi am fost chemat în birou la dumnealui alaturi de șeful de sectie, și alți, am spus ce am pățit Directorului de producție, șeful de secție a vrut să aducă martori care sa minta că eu sunt o problema, dar am putut opri acest lucru pentru că ani de zile acele persoane stau la servici 8 ore dar în pontaj apar plătiți 12 ore, și a fost un fel de înțelegere eu nu reclam mai departe, dar zilele trecute au apărut din nou să mă hartuiasca. Cum rezolv problema nu vreau sa plec de la locul de munca mai am 4 luni până naște soția și voi intra in postnatal soția are pensie de handicap, unde mă pot adresa, la ITM, politie , nu am bani de avocat, aștept sfaturi, mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Nemotivat de la servici, deși am anunțat printr-un mesaj scris pe telefon! ..sorin, ..sorin, Buna seara! Am anuntat supervizorul printr-un mesaj pe telefon că nu ajung la servici, și să mă pună în fara plata!! Deși am anunțat, am fost pus ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu de odihna nesemnata Raul Lupu Raul Lupu Buna ziua , in data 11 am prezentat o cerere de CO , unui supervizor , iar el ma indrumtat catre , \"seful nostru\" el fiind coordonator de productie , El nu a ... (vezi toată discuția)
Mare problema in spital oana1234 oana1234 buna seara ! nici nu stiu cum sa incep pt ca sunt destul de tulburata ...in fine ..m ar interesa unde pot face o reclamatie unei asistente care m a terorizat ... (vezi toată discuția)