Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pentru ce perioada de timp este valabila o diploma de licență ...

Bună ziua, am nevoie urgent de o baza legala. Pentru ce perioada de timp este valabila o diploma de licență legalizata la notar? Dar am nevoie de o baza legala în legea 36/1995 nu găsesc. Va mulțumesc anticipat și din inima dacă puteți să mă ajutati
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:52, 3 Decembrie 2025
Să înțelegem că este vorba de o copie legalizată după Diploma de licență. Copia legalizată are o valabilitate de 6 luni. După această perioadă puteți solicita o nouă copie doar în condițiile în care prezentați diploma în original.
Sau vă referiți la traducerea Diplomei și legalizarea semnăturii traducătorului de către notar ?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 36/1995
art. 152
....
(6) Copiile certificate/legalizate eliberate din arhivele notariale sunt valabile 6 luni.
...

copiile legalizate pe loc de pe un original prezentat de parte nu au un termen de valabilitate limitat.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are termen de valabilitate.
Doar copiile legalizate dupa actele din arhiva notariala sunt valabile 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea actelor legalizate. validunca validunca Actele de studii: diploma de bacaloreat ; diploma de licenta ;.. au termen de valabilitate daca sunt legalizate la notar?? conform carui legi. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Valabilitate acte legalizate notariat Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Va rog frumos sa mi spuneti ce termen de valabilitate au actele legalizate la un notariat? E vorba de un contract de vanzare cumparare, contract de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)