avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitatea actelor legalizate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitatea actelor legalizate.

Actele de studii: diploma de bacaloreat ; diploma de licenta ;.. au termen de valabilitate daca sunt legalizate la notar?? conform carui legi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters379164 , utilizator 18:00, 19 Ianuarie 2016
Nu au termen de valabilitate. Din momentul legalizarii au puterea probatorie a originalului.
este o lege in baza careia sunt valabile.Am nevoie sa stiu actul normativ care da acest drept
Procedura de legalizare a actelor, înscrisurilor o regăsiţi în legea 36 din 1995 a notarilor publici, mai precis art. 150. Deasemenea această procedură o găsiţi consemnată şi în Regulamentul de punere în aplicare a acestei legi la art. 311-317.
Atenţie, la copiile legalizate din arhivele notariale sunt valabile doar 6 luni art. 150 alin.6 din lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa stiu ce valabilitatea are diploma de licenta ... C.Janina C.Janina Buna ziua! Doresc sa stiu ce valabilitatea are diploma de licenta (facultate), legalizata. Multumesc! (vezi toată discuția)
Legalizare documente suflete.unite suflete.unite Actele notariale simple cum ar fi legalizarea de copii pot fi tratate de societatile comerciale ca marfuri si sa fie revandute potentialilor clienti? Mai ... (vezi toată discuția)
Secretarul consiliului local mai poate legaliza acte? serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Legea 36/1995 cu modificari prevede ca: Art. 12. - Secretarii consiliilor locale ale comunelor şi oraşelor unde nu funcţionează birouri ale notarilor ... (vezi toată discuția)