Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna seara. Imi puteti spune, va rog, ce cod CAEN am nevoie pentru ...

Buna seara. Imi puteti spune, va rog, ce cod CAEN am nevoie pentru a aduce si vinde din China ATV-uri...nu en-gros...unul, doua...mentionez ca am srl pt vanzari online, dar contabilul meu nu stie...multumesc!
Cel mai recent răspuns: alebazi , utilizator 17:13, 3 Decembrie 2025
4783 Comerț cu amănuntul al motocicletelor; comerț cu amănuntul al pieselor și accesoriilor pentru motociclete
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet BUNU11 BUNU11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu un aspect. Referitor la codul CAEN 4791, avand autorizate si depozit si site si sediu social si cod caen ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru magazin piese auto cu vânzare online? Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna seara . Pentru un magazin piese auto cu vânzări online ni s a recomandat codul Caen 4791 . Din ce am văzut la codul 4791 este specificat ca este ... (vezi toată discuția)