Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa stiu ce pot face legal impotriva unui domn ...

Buna ziua. Vreau sa stiu ce pot face legal impotriva unui domn de la care am inchiriat un garaj, contra unei sume si care a refuzat sa facem contract, ca sa nu plateasca taxe. Eu am redactat totusi un contrac si i-am dat un exemplar. Dupa 2 ani a decis dintr-o data sa mareasca chiria si sa ma oblige sa ii dau suma pe 3 sau 6 luni inainte. Daca nu sa ii eliberez garajul. Mentionez ca eu toate platile le-am facut din mana fara chitante sau ceva. Avand incredere ca e om de treaba si e asa cum ne-am inteles. Ce pot face acum?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:55, 6 Decembrie 2025
Va evacuează prin instanta,durează 2 3 luni iar la final plătiți și câteva mii de lei cheltuieli de judecata..Putea sa vacevacueze și dacă avea contract(în anumite circumstante) dar fără contract e și mai simplu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu asociatia de locatari (hotarare judecatoreasca de evacuare) byu byu buna, iata speta in cauza: in baza unei procuri de administrare primita de la proprietarul imobilului in care locuieste, reprezentantul acestuia (ruda de ... (vezi toată discuția)
Executare silita horiabt horiabt Am luat cu chirie un apartament. Dupa 6 luni proprietarul nu mi-a dat exemplarul care mi se cuvenea cu viza organului financiar pentru a putea trece ... (vezi toată discuția)
Nelamurire intre doua contracte bucurescu bucurescu Am un spatiu inchiriat, si un contract de inchiriere la notar intre tatal meu si actualul chirias. Contractul a fost facut acum 10ani iar in contract s-a ... (vezi toată discuția)