Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am o datorie (am primit executare silită) pe suma de 20807, atat ...

Am o datorie (am primitexecutarevsiita)npesuma de 20807, atat la serviciucatrsi acasa. In actele de acasa apare si somatia imobiliare pe partea mea. Ce se intampla. Mie mi se va opri automat de la serv 30% din valoare. Se poate pune sechestru daca acit din salariu poprirea?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:31, 6 Decembrie 2025
Pt o suma mica, riscati sa pierdeti casa, faceti o intelegere de plata cu creditorul.
Va multumesc ptr raspunsurile dvs. Am avut acum cativa ani asa ceva. Dar nu am primit niciodata somatie imobiliara. Asta ma sperie, nu ca mi se opreste din salariu. Nu am giranti sau altceva. Doar eu cu ifn ul
cumsa fac intelegere? ce sa ii spun? Daca stiti, sfatuiti ma va rog!
Daca nu ati platit rata , atat cat era , slabe sperante sa va accepte una mai mica … Puteti apela la intelegerea lor , dar nu sunt obligati in nici un fel sa accepte . Odata declansata executarea silita , IFN-ul a facut deja niste cheltuieli cu executorul . Daca ati ajunge la o intelegere , acesta nu si-ar mai recupera acesti bani . Plus ca , exista pentru IFN riscul sa continuati sa nu platiti ( chiar daca incheiati un angajament de plata ) , asa cum nici contractul nu l-ati respectat . De ce v-ar crede ? Incercati , dar nu va faceti prea mari sperante … Un sfat - daca-mi permiteti - evitati sa va intindeti mai mult decat va e plapuma … Riscul e mult prea mare …
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Decembrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita angelica82 angelica82 Buna ziua, Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)