Am o datorie (am primitexecutarevsiita)npesuma de 20807, atat la serviciucatrsi acasa. In actele de acasa apare si somatia imobiliare pe partea mea. Ce se intampla. Mie mi se va opri automat de la serv 30% din valoare. Se poate pune sechestru daca acit din salariu poprirea?
Va multumesc ptr raspunsurile dvs. Am avut acum cativa ani asa ceva. Dar nu am primit niciodata somatie imobiliara. Asta ma sperie, nu ca mi se opreste din salariu. Nu am giranti sau altceva. Doar eu cu ifn ul
Daca nu ati platit rata , atat cat era , slabe sperante sa va accepte una mai mica … Puteti apela la intelegerea lor , dar nu sunt obligati in nici un fel sa accepte . Odata declansata executarea silita , IFN-ul a facut deja niste cheltuieli cu executorul . Daca ati ajunge la o intelegere , acesta nu si-ar mai recupera acesti bani . Plus ca , exista pentru IFN riscul sa continuati sa nu platiti ( chiar daca incheiati un angajament de plata ) , asa cum nici contractul nu l-ati respectat . De ce v-ar crede ? Incercati , dar nu va faceti prea mari sperante … Un sfat - daca-mi permiteti - evitati sa va intindeti mai mult decat va e plapuma … Riscul e mult prea mare …