Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt unic moștenitor al bunicii mele, am certificat de legatar, ...

Sunt unic moștenitor al bunicii mele, am certificat de legatar, când mi s a deschis ROL la primărie, funcționarii au refuzat sa mi treacă 2 terenuri care se aflau pe ROL ul bunicii decedate pentru ca nu se aflau pe certificatul de legatar. Aceste terenuri erau stăpânite de bunica mea de mulți ani, plătea impozit pe ele, dar nu avea titlu de proprietate pe ele, ci doar procese verbale de punere în posesie pe care comisia locală nu le-a dus la bun sfârșit:
Am înțeles ca Primăria era obligată să mi treacă totul de pe ROL ul bunicii pe ROL ul meu doar in baza certificatului de legatar in care se specifica ca sunt unic moștenitor . Ce pot face acum ?
Cel mai recent răspuns: MonicaH. , utilizator 09:42, 8 Decembrie 2025
Buna ziua . Daca in certificat sunt mentionat doar unele bunuri , atunci doar pe acestea le veti avea trecute in ROL. Pentru terenurile pentru care exista procese verbale de punere in posesie , solicitati primariei inaintarea documentatiei pentru emiterea titlului de proprietate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1titlu de proprietate Palelisabeta Palelisabeta 1,Bună ziua. Vă rog să mă indrumaţi in urmatoarea problemă: Avem un Titlu de proprietate eliberat mai multor persoane,printre care si eu, care au ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dorica iovitu dorica iovitu Bună seara.Vă rog sa-mi spuneți cui trebuie sa mă adresez pentru obținerea a 2 titluri de proprietate provizorii în baza cărora în 2002 au fost emise ... (vezi toată discuția)
In baza legii 18, in 1991 primaria comunei tarlungeni, in baza ... Andrei59 Andrei59 in baza legii 18, in 1991 primaria comunei Tarlungeni, in baza actelor doveditoare privind mostenirea de la bunici, a fost eliberata o \"adeverinta de ... (vezi toată discuția)