Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensie anticipata respins pentru lipsa a 5 zile la stagiul ...

dosar pensie anticipata respins pentru lipsa a 5 zile la stagiul de cotizare contributiv[34 ani 11 luni 25 zile] ce pot face in aceasta situatie mentionez ca peste 4 luni inplinesc virsta de pesionare 65 ani
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:09, 8 Decembrie 2025
O solutie ar fi sa asteptati sa impliniti varsta de pensionare.
Așteptați împlinirea vârstei standard, sau încheiați un contract de asigurare pentru stagiul lipsă din cel complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o întrebare dacă am depus dosarul ptr.pensie ... ionicapopa ionicapopa Bună seara, am o întrebare: dacă am depus dosarul ptr.pensie de invaliditate pe 17.02.2025, am primit decizia în 08.04.2025, care e emisă și datată ... (vezi toată discuția)
Pensie cu vechime completa in munca codrut1950 codrut1950 Va rog daca se poate sa imi precizati data pana cand a fost posibila iesirea la pensie la 62 de ani, grupa III (functionar birou) cu vechime integrala de 39 ... (vezi toată discuția)
Pensie la 60 de ani fara penalizare? DanutBogdan DanutBogdan Buna ziua, Am 60 de ani (in august 2025), 34 de ani de contributie la pensii, 5 ani de facultate la zi, 9 luni de armata, 9 luni de somaj in anul 1996. Pot ... (vezi toată discuția)