Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare! Revin cu un subiect pentru care am mai solicitat lămuriri ...

Salutare!
Revin cu un subiect pentru care am mai solicitat lămuriri și în trecut și fie nu mi-a fost înțeleasă corect întrebarea, fie nu am fost suficient de explicit. Voi apela la un exemplu concret și anume o situație pe care am întâmpinat-o personal. După o perioadă de concediu de odihnă în care ultima zi de CO a fost într-o vineri iar prima zi de lucru era conform graficului de tură duminică (tură de zi) am fost anunțat că prima zi de lucru este de fapt luni(tură de noapte) pe motiv că trebuie să am 48ore repaus săptămânal între ultima zi de CO și prima zi de muncă. Nu înțeleg cum după o perioadă de odihnă trebuie să ai o perioadă de repaus (săptămânal) acesta luându-se după o perioadă de activitate. Am solicitat departamentului de HR lămuriri în acest sens dar fără nici un rezultat. De data asta sper să mă,,lumineze,, și pe mine cineva și să aflu adevărul.

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Repaus saptamanal croberta croberta Zilele de sambata si duminica care urmeaza unui concediu de odihna (concediul se termina intr-o zi de vineri ) sunt considerate repaus saptamanal ca ... (vezi toată discuția)
Repausul saptamanal in alte zile decat sambata si duminica AphisG AphisG Buna ziua, In situatia in care un angajat are contract de munca in care repausul saptamanal este in alte zile decat sambata si duminica pentru ca lucreaza ... (vezi toată discuția)