avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disperare!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disperare!

Buna ziua!
In 23.06.2008 se desfinteaza ilegal postul pe care eram angajata. Am dat angajatorul in judecata si in ian.2009 primesc Sentinta civila prin care acesta este obligat sa ma repuna pe post si sa-mi achite salariile pana la data repunerii+chelt.,judec. Cum acest lucru nu s-a intamplat am cautat un executor judec. din judetul angajatorului si asa am aflat ca firma era in lichidare. Am luat legatura cu Lichidatorul care m-a sfatuit sa ma inscriu la "masa creantelor". In iulie 2009 trimit la tribunal Decalaratia de creante. De N ori am dat telefon la lichidator sa intreb de evolutia procesului...si astazi imi spune ca...de fapt... trebuia sa depun Declaratia de creante in iunie 2009. A trecut atata timp...in zadar. VA ROG SA MA SFATUITI CE SA FAC ? :((
Pot sa mai fac o plangere penala sau.......????????
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pentru tribunal? oricine oricine Buna ziua, Am si eu o problemioara cu mai multe intrebari. Am lucrat la societatea X incepand din sept 2007. Inca de la inceput, am luat salariul cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani restanti de la firma in faliment poni poni Buna ziua, Pe 15 martie 2009 am intrat in somaj prin restructurarea postului. Nici pana la aceasta data nu mi s-a dat salariul restant plus cel compensatoriu ... (vezi toată discuția)
Cum poate plati o societate in insolventa obligatiile stabilite printr-o decizie civila ? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere referitor la urmatoarea speta: Un fost angajat disponibilizat a atacat in instanta decizia de ... (vezi toată discuția)