avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum poate plati o societate in insolventa obligatiile ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum poate plati o societate in insolventa obligatiile stabilite printr-o decizie civila ?

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere referitor la urmatoarea speta: Un fost angajat disponibilizat a atacat in instanta decizia de concediere si a castigat, instanta anuland decizia de concediere si stabilind in sarcina societatii care l-a concediat obligatia de a-l reintegra pe acesta si de a-i plati salariile de care ar fi beneficiat de la concediere si pana la reintegrarea efectiva
INTREBARE; Avand in vedere faptul ca societatea in cauza este in insolventa, persoana disponibilizata avea obligatia de a se inscrie la masa credala cu acesta decizie? Societatea are obligatia de a plati suma la care a fost obligata de instanta chiar daca se afla in insolventa?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 09:43, 27 Aprilie 2017
nu mai puneti aceeasi intrebare in 10 locuri; da, aveti datoria fata de dvs., daca doriti sa va recuperati banii, sa va inscrieti la masa credala in termenul legal
Si daca nu m-am inscris la masa credala in termenul legal, dar exista o hotarare definitiva pronuntata de catre instanta, societatea in insolventa nu are obligatia de a-mi achita sumele mentionate ?
pai v-a trimis lichidatorul vreo adresa sa va inscrieti?
Nu. Pot sa fac o cerere de repunere in termen ptr. inscrierea la masa credala?Sau cum trebuie sa procedez?
Societatea in insolventa nu este obligata sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva?

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am o sentinta civila executorie prin care o societate aflata in insolventa (la aceasta data) trebuie sa imi achite o ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Titlu executoiu dupa inscriere la masa credala roxanaraveca roxanaraveca Buna seara, Va rog sa ma ajutati... Dupa notificare insolventa, inscriere la masa credala biroul de impozite si taxe, poate sa mai emita somatie si titlu ... (vezi toată discuția)